ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Vakaimen varsi / kallistuksenvakaaja

Autojen varaosat: Kallistuksenvakaajan yhdystanko, Tanko kallistuksenvaimennin

Etsi Vakaimen varsi / kallistuksenvakaaja: Valitse automerkkisi

Niveltuen toiminta autoissa on yleensä tiedetty sen rakennusalasta, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan. Me puhumme tuista, joita on puoli-puu taloissa, jotka jokainen Keski-Eurooppalainen muistaa. Viitaten autoon, tuki on niveltuki. Puolipuisessa talossa se on ymmärrettävää, miten niveltuki toimii rakennustelineenä, koska paino laitetaan sivuille. Voima laajenee koko kehykseen, joten jokaista niveltukea työnnetään, tai vedetään.

Kuvauksia, kuten jännite, ja työntöjousituet tulevat tältä alueelta. Se näyttää hyvän kuvan siitä, miten voima vaikuttaa aina tuen suuntaan. Niveltuki antaa suuntaa voimien laajenemiselle. Tätä ominaisuutta käytetään autossa aggregaattien ja koteloiden tukemiseen. Niveltukea voi siten käyttää monin tavoin. Se on selvää, ett niveltukea ei voi taittaa käyttääkseen sen ominaisuuksia. Muuten se saattaa mennä rikki, tai se ei enää tue. Niveltuen elämänkaari riippuu sen laakereisen ominaisuuksista. Antaakseen tuelle tukiliikettä, sen laakerit pitäisi tehdä kumista, jonka ulkokuoreen kuuluisi kuitumateriaalia. Hauras kumi uhkaa vakautta, ja niveltuen olemassaoloa. Koska näitä osia käytetään useissa osissa, mitään yleisvahinkoa ei voi kuvata.

Viallinen niveltuki saa aikaan sen, että muut tuetut osat alkavat värähdellä. Tämän välttämiseksi on suotavaa tehdä säännöllisin väliajoin visuaalinen tarkistus jokaiselle niveltuelle, laakerit mukaan lukien. Vaihto sisältää aina laakerien vaihdon, mikä kuuluu kaupoissa myytävään niveltukeen. Kokoaminen on helppoa, sillä se sisältää vain ruuvattavia liitäntöjä. Me tarjoamme nettikaupassamme kaikki osat hyvälaatuisina ja kohtuulliseen hintaa, kuten esimerkiksi venttiilinnostimet, venttiilin työntötangot, vaimentimen putket, pyyhkijänsulat, hammashihna setit, sytytystulpan johdot, sytytyskaapelit ynnä muuta.

Erillisen ripustuksen/ kääntövivun nivel tilaa edullisesti
Jännitteen tasaaja tilaa edullisesti
Jousituksen poikkitanko tilaa edullisesti
Kardaaniakseli / vetoakseli tilaa edullisesti
Olka-akseli tilaa edullisesti
Pallonivel tilaa edullisesti
Pyöränavan laakeri / pyöränlaakerit tilaa edullisesti
Pyörännapa tilaa edullisesti
Vakaimen varsi / kallistuksenvakaaja tilaa edullisesti
Vetoakseli / päävetoakseli tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet