ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Työntötanko / suojaputki

Autojen varaosat: Työntötanko / suojaputki

Etsi Työntötanko / suojaputki: Valitse automerkkisi

Useimmat auton tärkeimmistä osista eivät ole suorassa vaikutuksessa toistensa kanssa. Venttiilinnostimen, venttiilijousen painintyökalun, ja johtosarjan suojaputken kaltaiset välikappaleet yhdistävät osat toisiinsa. Tämä on hyödyllistä etenkin pienien osien toiminnan kannalta. Näiden osien käyttö on yleistä etenkin kampiakselissa, joka vastaa venttiilien toiminnasta. Kampiakselien tulee säätää venttiilit oikeaan asentoon oikeaan aikaan.

Ruiskutus, tulo, ja pako venttiilien päällä on jousi, joka on jännittynyt. Venttiilit sijaitsevat sylinteri kopan kannessa, ja ne altistuvat tästä syystä korkeille lämpötiloille. Tästä syystä ne altistuvat nopeasti kulumalle. Venttiilien lisäksi myös venttiilin nostimet altistuvat näille olosuhteille. Koska niitä käytetään välikappaleina, niiden tulisi kestää kulumaa paremmin kuin venttiilien. Tästä syystä niissä näkyy vähemmän kulumaa vaikka kammet hakkaavat niihin kiinni. Tämä ei johdu osan huonosta suunnittelusta. Jokainen venttiili tarvitsee oman venttiilin nostimensa. Venttiilin nostimia valmistetaan vasaran ja vivun muotoisina. Niiden kuluma on riippuvainen niiden ulkomuodosta. Niillä kuitenkin hyvin yksinkertainen tehtävä ja tästä syystä myös pitkä elinkaari. Venttiileillä elinkaari on luonnollisesti lyhyempi.

Aika ajoin on hyvä tarkistaa kampiakselien ja venttiilin nostimien kunto venttiilien vaihdon yhteydessä. Kun venttiiliä käytetään pitkän aikaa, sen viallinen toiminta voi johtua rikkoutuneesta venttiilin nostimesta. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet letkut, turboahtimet, ja lokasuojat.

Auton tiivisteet tilaa edullisesti
Hammaspyörä / hammasratas tilaa edullisesti
Imuventtiili / sisääntuloventtiili tilaa edullisesti
Kaasuläppä / kuristusventtiili tilaa edullisesti
Nokka-akseli tilaa edullisesti
Öljynpinnanosoitin / öljytason mittari tilaa edullisesti
Öljypohja tilaa edullisesti
Öljypumppu tilaa edullisesti
Pakoventtiili / pakokaasu tilaa edullisesti
Sylinteriryhmä tilaa edullisesti
Työntötanko / suojaputki tilaa edullisesti
Venttiilikoppa / venttiilikotelo tilaa edullisesti
Venttiilisuutin / polttoainesuuttimet tilaa edullisesti
Vesipumppu tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet