ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Tavaratila

Autojen varaosat: Takaluukun kaasuiskunvaimennin

Etsi Tavaratila: Valitse automerkkisi

Useimmiten myös kaikkein pienimmät autot on varustettu takaluukulla. Joissakin autoissa, kuten esim. Smarteissa tavaratila on useimmiten todella pieni kokoinen mutta siellä on silti tarpeeksi tilaa kahdelle keskikokoiselle matkalaukulle tai juomalavalle. Takaluukkujen koot vaihtelevat usein todella paljon auton koosta riippumatta, joten niille on vaikea määrittää mitään “yleis tilavuutta”. Keskiluokan autoissa tavaratilan koko vaihtelee 250 litrasta aina 500 litraan asti. Tavaratilasta saadaan myös laajempi, jos takapenkit pystytään poistamaan. Tällöin tavaratila voi olla yhtä suuri kuin farmariautossa.

Joissakin autoissa tavaratila sijaitsee auton etuosassa. Takana sijaitsevilla takaluukuilla on aina takaluukun kansi tai jokin muu vastaava aukaisu mekanismi. Takaluukun sivuille on asennettu kaasulla toimivia painejousia joiden avulla takaluukun kansi saadaan tarvittaessa pidettyä paikoillaan. Lisäksi takaluukun maton alla on myös tilaa. Sen alla säilytetään usein vararenkaita ja niiden kiinnittämiseen tarvittavia työkaluja. Tarvittaessa myös polttoaine kanisteria voidaan säilyttää tässä. Sisälokasuojan sivuilta pääsee käsiksi takavaloihin, ja tällä tavalla myös polttimot saadaan vaihdettua nopeasti ja vaivatta.

Takaluukun sisällä oleva metallilevy sisältää VDA merkin, jos siellä oleva ilma pääsee kulkeutumaan matkustaja tilaan. Se on laitettu sinne turvallisuussyistä tulipalojen varalta. Jos VDA merkki puuttuu, asiaan tulisi suhtautua varauksellisesti. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet pyörännavat, sivupalkit, termostaatit ja venttiilin kannet.

Iskunkestävä palkki tilaa edullisesti
Jäähdyttimen säleikkö tilaa edullisesti
Korin kylki / sivuseinä tilaa edullisesti
Koristelistat tilaa edullisesti
Moottoripelti / konepelti tilaa edullisesti
Ovikahvat / ovenkahva tilaa edullisesti
Peilit / sivupeili tilaa edullisesti
Puskuri tilaa edullisesti
Pyörän kotelo tilaa edullisesti
Siipi / lokasuoja tilaa edullisesti
Spoileri tilaa edullisesti
Tavaratila tilaa edullisesti
Tavaratilan pelti / takaluukku tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet