ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Takavalot

Autojen varaosat: Takavalot

Etsi Takavalot: Valitse automerkkisi

Takavaloihin kuuluvat nimensä mukaisesti kaikki auton takana sijaitsevat valaisimet. Siksi sitä ei tule sekoittaa takaparkkivalon kanssa. Lisäksi on mainittavaa että takaparkkivaloa kutsutaan usein takavaloksi. Takavaloihin kuuluvat kaikki auton takana olevat valaisimet, kuten takaparkkivalot, vilkut, peruutusvalo, ja rekisteri kilvenvalo. Näitä osia myydään ainoastaan tukkupakkauksina. Näiden osien vaihtaminen yksittäin on mahdollista vain vanhemmissa autoissa.

Takavalot kiinnitetään ruuvien avulla takaluukun sivuille. Osiin pääsee käsiksi auton sisältä myös silloin, jos niiden polttimot kaipaavat vaihtoa. Vanhemmille ja uudemmille autoille on kuitenkin tyypillistä valojen kirkkauden säätely laissa. Rekisterikilven valon tulee olla teholtaan 5 wattia, sivuilla olevien vilkkujen 3-10 wattia, takaparkkivalon 5-10 wattia, ja jäljelle jäävien valaisimien 21 wattia. Sumu ja peruutusvalojen teho saattaa kuitenkin joskus poiketa näistä lukemista. Osien yksityiskohtaiset tiedot voi tarkistaa niiden tuoteselosteesta. Koska jotkut polttimot rikkoutuvat nopeammin kuin toiset, olisi suositeltavaa kantaa polttimoita mukana. Ne vievät vain vähän tilaa ja eivät maksa paljoa. Tällöin rikkoutunut valo saadaan kuntoon tilanteessa missä hyvänsä. Takavaloissa olisi myös hyvä suosia LED-polttimoita, sillä ne ovat hyvin kestäviä ja sopivat hyvin myös vanhoihin autoihin. Lisäksi ne kuluttavat vain vähän virtaa.

Takavalojen vaurioutuessa vaurioutuvat usein myös kaikki muut niihin kuuluvat valot, ja tästä syystä niiden korjaamista varten tarjotaan edullisempia tukkupakkauksia. Vanhemmissa malleissa taas osien vaihto yksittäin on mahdollista. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet moniurahihnat, lokasuojat, kytkimen painelaakerit, ja ilman suodattimet.

Äänitorvi / töötti tilaa edullisesti
Abs-anturi (esp-anturi) tilaa edullisesti
Ajovalot tilaa edullisesti
Akustinen pysäköintijärjestelmä / parkkitutka tilaa edullisesti
Kaasuläpän anturi tilaa edullisesti
Käynnistin / toisio-ohjain tilaa edullisesti
Keskuslukko tilaa edullisesti
Lämpötila-anturi tilaa edullisesti
Laturi / generaattori tilaa edullisesti
Öljyn lämpötilan anturi / öljyn lämpötila-anturi tilaa edullisesti
Ohjausyksikkö tilaa edullisesti
Polttoaineen tason anturi tilaa edullisesti
Pulssianturi tilaa edullisesti
Sumuvalot tilaa edullisesti
Suuntavilkkujen rele / vilkkurele tilaa edullisesti
Suuntavilkun valo / vilkut/suuntavilkut tilaa edullisesti
Takavalot tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet