ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Sytytyspuola

Autojen varaosat: Sytytyspuola

Etsi Sytytyspuola: Valitse automerkkisi

Nykyajan sytytysjärjestelmästä on poistettu monia osia mitkä aiemmin kuuluivat sen vakiovarusteisiin. Mutta ilman sytytyspuolaa järjestelmä ei toimi, sillä se aktivoituu sytytysjärjestelmän osista ensimmäisenä. Sen jälkeen kun avain on käännetty “startti asentoon”, akku alkaa viemään virtaa sytytyspuolalle.

Rautasydämen ja kahden käämin avulla saadaan aikaan heikosta 12 voltin jännitteestä korkea jännite, joka voi olla suurudeltaan yli 35000 volttia. Ensio-käämissä syntyy magneettikenttä joka ohjataan rautasydämen kautta toisio-käämin. Käämit aloittavat toimintansa silloin kun virran kulku keskeytyy, ja tällöin jännite pystyy poistumaan käämistä ja jatkamaan matkaansa kohti sytytys tulppia. On täysin selvää että tähänkin liittyy vaaransa. Jännite voi johtaa tulipaloihin ja maahan vuotoon. Nämä ongelmat kuitenkin poistuvat kun sytytyspuolat päällystetään eristävällä pinnoitteella. Sytytyspuolan lisäksi myös virranjakajat ja sytytystulpat päällystetään samalla materiaalilla. Näin ollen sytytyspuola ei myöskään kulu helposti. Sytytysjärjestelmän nopeiten kuluvia osia ovat johtimet, virranjakaja, ja sytytystulpat. Tehtailla osien toiminta testataan kuitenkin ilman päällysteitä.

Jokaisen käyttökerran jälkeen osat kuluvat ja sytytysjärjestelmän teho heikkenee. Lisäksi sytytys onnistuu vain jos kipinä kulkeutuu määränpäähänsä mahdollisimman nopeasti. Nykypäivänä sytytyspuolien laittaminen jokaiseen sytytystulppaan ei kuitenkaan ole ongelma, ja näin ollen vältytään monilta mahdollisilta vaaroilta. Mikäli tarvitset varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet spolierit, pyyhkijänmoottorit, virranjakajan pyörijät ja vaimentimet.

Sytytysjärjestelmä tilaa edullisesti
Sytytysmoduuli tilaa edullisesti
Sytytyspuola tilaa edullisesti
Sytytystulpat tilaa edullisesti
Virranjakaja tilaa edullisesti
Virranjakajan roottori tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet