ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Sytytysjärjestelmä

Autojen varaosat: Sytytysjohtosarja, Sytytyskaapeli

Etsi Sytytysjärjestelmä: Valitse automerkkisi

Sytytysjohdin on sähköä johtava johto, joka kuljettaa jännitettä eteenpäin.Tästä syystä sähköjärjestelmää huoltaessa pitää olla varovainen, sillä niiden läpi kulkee 35000 voltin suuruinen jännite. Korkea jännitteen ei pitäisi vaikuttaa sähköjärjestelmän muihin osaalueisiin hallitsemattomasti, ja sähköisiä virtapiikkejä tulisi välttää. Sytytyspuola on kiinnitettynä sytytystulppaan. Lisäksi virranjakaja on kiinnitettynä johtimilla näihin kahteen osaan. Tästä syystä johtimien lisäksi myös sytytysjärjestelmän muut osat tulee olla hyvin kiinnitettynä.

Sytytysjohtimet on eristetty paksulla silikoni kerroksella, sillä silikoni ei johda sähköä, lämpenee tuskin ollenkaan, ja on hyvin kestävää. Sytytysjohtimien pituus tulee myös ottaa huomioon, sillä mitä pidempi sytytysjohdin , sitä suurempi jännite. Teräs ja hiili ovat tehokkaita ja turvallisia materiaaleja käytettäväksi sytytysjohtimien ytimessä, ja tästä syystä niissä harvemmin käytetään enää muita materiaaleja. Silikoni päällysteen avulla tulipalojen riski pienenee. Tämä vähentää myös oikosulkujen mahdollisuutta. Tehtailla testatut sytytysjohtimet on merkitty erityisellä merkillä. Jos tätä merkkiä ei löydy tuotteesta, sitä ei ole testattu tehtailla ja sen käyttö voi olla riskialtista. Tästä huolimatta monet autoilijat suosivat tälläisiä halpoja tuotteita.

Tälläisiä sytytysjohtimia ostettaessa kaupan päälle voi tulla myös suuri riski. Sytytysjohtimia käytetään monissa eri moottoritilan alueilla ja voivaat näin ollen vaurioitua. Uusissa autoissa harvemmin käytetään sytytysjohtimia, sillä sytytystulpissa on nykyään omat sytytyspuolat ja näin ollen myös virranjakajaa ei tarvita. Mikäli tarvitset varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim.

Sytytysjärjestelmä tilaa edullisesti
Sytytysmoduuli tilaa edullisesti
Sytytyspuola tilaa edullisesti
Sytytystulpat tilaa edullisesti
Virranjakaja tilaa edullisesti
Virranjakajan roottori tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet