ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Suojaus pölyltä

Autojen varaosat: Iskarin suojakumi, Iskunvaimentimen pölysuojasarja

Etsi Suojaus pölyltä: Valitse automerkkisi

Pölysuojia käytetään paljon teollisuudessa. Riippuen niiden käyttötarkoituksesta, se voi olla verkkoja tai tiivisteitä sisältävä tukkupakkaus, niin kuin se on autoteollisuudessa. Varaosana pölysuojia käytetään autoissa vain iskunvaimentimissa. Se on saanut nimensä siitä että se on erilainen kuin päällyste, mutta ei silti anna selvää kuvaa itsestään, sillä pölyn lisäksi iskunvaimentimen pölysuoja suojaa myös lialta ja kosteudelta.

Tästä syystä se on enemmänkin tiiviste kuin suoja, ja tässä tapauksessa puhumme liikuteltavista tiivisteistä. Iskunvaimentimen pölysuojan kunto tulisi tarkistaa säännöllisesti jotta iskunvaimentimen ja joustintuen elinkaari pysyisi mahdollisimman pitkänä. Iskunvaimentimen pölysuojat valmistetaan aina joko silikonista, kumista, tai muovista. Tästä syystä niissä voi esiintyä halkeamia. Materiaali valinnalla on silti hyvätkin puolensa. Materiaalin ansiosta ne on erittäin helppo asentaa paikoilleen, ja autoilijalla on valinnan varaa myös materiaalien suhteen.

Iskunvaimentimen pölysuojia on kolmea eri lajia. Ne vedetään iskunvaimentimen päälle sukkien tapaan, ja niiden joustavuuden vuoksi ne mukautuvat hyvin iskuvaimentimen liikkeisiin. Ne eivät kuitenkaan pysty suojamaan iskuvaimenninta kaikelta lialta. Pölysuojat kiinnitetään iskunvaimentimen nivelen alaosaan. Ne ovat pitkiä, ja näin ollen myös eristävät likaa hyvin . Valitettavasti pölysuojat vähentävät myös iskunvaimentimen vaimentavaa vaikutusta. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet katalysaattorit, jäähdyttimen letkut, sisäilman suodattimet ja öljyn mittatikut.

Iskunvaimennin tilaa edullisesti
Iskunvaimentimen varren laakeri tilaa edullisesti
Joustimet tilaa edullisesti
Suojaus pölyltä tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet