ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri

Autojen varaosat: Käsijarruvaijeri

Etsi Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri: Valitse automerkkisi

Parkissa oleva auto pysyy paikoillaan käsijarrun vaijerin avulla. Jarrukengät painautuvat jarrulevyjä vasten. Voima joka siirtyy kuljettajan kädestä käsijarrun vaijeriin on paljon heikompi kun voima joka syntyy kun jarrupoljinta painetaan, mutta toisaalta parkkeerattu auto ei tarvitse niin paljon voimaa pysyäkseen paikoillaan. Poikkeuksena olisi mäkeen parkkeerattu auto, jolloin se vaatisi enemmän voimaa. Tällöin vaihteen voisi jättää päälle ja renkaiden eteen voisi asettaa esteen. Käytännössä käsijarrun pitävyyten voi kuitenkin luottaa aina.

Joissakin luksus-luokan autoissa käytetään kuitenkin niiden painon takia tehokkaampia ja kaasulla toimivia alipaine jarruja. Alipaine saadaan tuotettua kuristus venttiilissä. Käsijarrusta saa helposti hyvä otteen ja se voidaan helposti vetää alas. Joissakin autoissa käsijarru voi sijaita ohjauspyörän alla, mikä on nykyään melko harvinaista. Kun käsijarrun sisällä on teräsvaijeri, jonka ympärille on kierretty lukuisia johtoja. Tämä parantaa käsijarrun vaijerin kestävyyttä, sillä näin ollen koko vaijeri rikkoudu vaikka yksittäinen johto rikkoutuisikin. Käsijarrun teho heikkenee ainoastaan silloin, jos liian monta johtoa menee rikki.

Tämä johtaa myös siihen että käsijarrun liikerata kasvaa, ja tämä puolestaan viestii kuljettajalle että käsijarrun vaijerin kunto tulisi tarkistaa. Tästä huolimatta käsijarrun vaijerin elinkaari on usein todella pitkä. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet taustapeilit, kuristun venttiilin anturit, takavalot, ja ikkunannostimet.

Jarruanturat tilaa edullisesti
Jarrukäytön tehostin tilaa edullisesti
Jarruletku tilaa edullisesti
Jarrulevyt tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja tilaa edullisesti
Jarrurumpu / Rumpujarru tilaa edullisesti
Jarrutehostin tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri tilaa edullisesti
Pyörän jarrulevyn satula / Jarrusatula tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet