ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Raidetanko

Autojen varaosat: Raidetanko

Etsi Raidetanko: Valitse automerkkisi

Raidetangon kunto tulisi aina tarkistaa kovien törmäysten jälkeen. Näin on neuvottu tekemään jo 1920-luvulta saakka. Raidetangon kehittämisen jälkeen Saksalainen autonvalmistaja Flocken kehitti raidetankoihin raidetangon päät. Raidetanko on hyvin yksinkertainen osa, se koostuu kahdesta tangosta joiden päissä on painot, ja jotka vaikuttavat toistensa toimintaan. Lisäksi raidetangon pituutta pystyy myös muuttamaan kääntämällä sitä.

Raidetangot asennetaan vaakasuorassa kiinni akseleihin. Näin ollen auto kallistuu tasaisesti molemmille puolille ja kyyti on tasaista. Lisäksi auton hallittavuus paranee mikäli myös jousitus on kunnossa. Henry Ford halusi kehittää raidetankoja ja osti niiden käyttöoikeudet itselleen Saksalaiselta Flocken-automerkiltä. Fordin ansiosta raidetangoista tuli nopeasti yksi autojen vakio varusteista. Raidetanko on pysynyt toiminnaltaan melko samanlaisena sitten näiltä ajoin. Lisäksi raidetankojen asentaminen auton alapuolelle on helppoa. Asentaessa olisi erittäin suositeltavaa käyttää tunkkia apuna. Näin ollen raidetangon asentoa saadaan säädettyä helposti ja vaivatta.

Raidetanko on säädetty oikeaan asentoon jos auto kulkee suoraan kun sitä ei ohjata. Tätä kannattaa testata syrjäisemmillä teillä, jossa vastaan tuleva liikenne on vähäisempää. Huonosti asennettu raidetanko taas toimii päinvastaisesti ja aiheuttaa auton kulkeutumisen sivulle jos sitä ei ohjata. Jos ilma on tyyni ja auto ohjautuu silti sivulle, väärin asennettu raidetanko voi olla syypää ongelmaan. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet takaluukut, lambda-anturit, kampiakselit ja imusarjat.

Akselinivel tilaa edullisesti
Apupumppu / ohjaustehostimenpumppu tilaa edullisesti
Ohjauskoneisto tilaa edullisesti
Raidetangon pää / raidetangon päät tilaa edullisesti
Raidetanko tilaa edullisesti
Vaimentimen letku / tiivistyssäiliö tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet