ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Raidetangon pää / raidetangon päät

Autojen varaosat: Raidetangon pää / raidetangon päät

Etsi Raidetangon pää / raidetangon päät: Valitse automerkkisi

Kunnia siitä että raidetanko pysyy paikallaan ajon aikana, ja että sitä voidaan säätää uuteen asentoon milloin tahansa, kuulu Coburgialiselle Flocken-automerkkille, joka kehitti raidetangon pään. Tämä osa levisi nopeasti Fordin ansiosta, kun yhtiö osti itselleen patentit osan oikeuksista 1920-luvulla . Raidetangossa on kaksi tankoa jotka kääntyvät erityisten pallonivelien avulla. Näitä palloniveliä kutsutaan raidetangon päiksi. Raidetangon päät ohjaavat raidetangon toimintaa.

Lisäksi raidetangon päät turvaavat ja tukevat raidetangon toimintaa, ja siksi niitä voitaisiin verrata laakereihin. Tästä syystä usein raidetangon päät vaurioituvat kolareissa ensimmäisenä, mutta itse raidetangot voidaan säätää takaisin aikaisempaan asentoon. Isommista törmäyksissä raidetangon päät voivat vaurioitua niin pahasti että raidetankoa ei pystytä enää säätämään, tai sen päät voivat tuhoutua jopa kokonaan.Osat kestävät jalkakäytävillä tai esteiden yli ajamisesta johtuvat pienet töyssyt, mutta tällöin niiden asentoa tulisi säätää. Raidetangon asento voi muuttua myös silloin kun autolla ajetaan syvistä kuopista. Raidetangon kunto tulisi tarkistaa ennen kuin sitä ruvetaan säätämään. Joskus raidetanko voidaan joutua uusimaan myös kokonaan. Lisäksi myös kosteus ja lika uhkaavat raidetankoa, ja tästä syystä ne on varustettu pehmusteilla.

Pehmusteet tulisi aika ajoin tarkistaa halkeamien varalta. Lisäksi raidetankoa vaihdettaessa tulisi olla varma, että uusi raidetanko on asennettu oikein. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet takaluukut, sisäilman suodattimet, jäähdyttimet, ohjauslaitteet, ja öljyn suodattimet.

Akselinivel tilaa edullisesti
Apupumppu / ohjaustehostimenpumppu tilaa edullisesti
Ohjauskoneisto tilaa edullisesti
Raidetangon pää / raidetangon päät tilaa edullisesti
Raidetanko tilaa edullisesti
Vaimentimen letku / tiivistyssäiliö tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet