ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Pyyhkijän sulat

Autojen varaosat: Tuulilasinpyyhkimet, Pyyhkijät, Lasinpyyhkijät, Lasinpyyhkijän sulat, Pyyhkimet, Tuulilasinpyyhkijät

Etsi Pyyhkijän sulat: Valitse automerkkisi

Yleisesti ottaen jokainen pyyhkijä kostuu pyyhkijän varresta ja pyyhkijän sulasta. Varsi liikuttaa pyhkijään sulkaan tuulilasilla edestakaisin, kun pyyhkijän sulkaa hankaa lian ja vesipisarat pois lasista parantaen näin näkyvyyttä. Tämä toimii hyvin hitaissa autoissa. Ensimmäiset tuulilasit olivat tasaisia, joten tuolloin pyyhkijöitä valmistaessa ei tarvinnut huomioida tuulilasien kuperuutta. Pian tämän jälkeen tuulilasin pyyhkijät varustettiin sähköisellä moottorilla.

Vuosikausien ajan pyyhkijöiden kehittämistä ei kuitenkaan koettu tärkeänä asiana. Tuulilasin pyyhkijöiden ainoa tehtävä autoissa oli pitää näkyvyys selkeänä sateen aikana pyyhkimällä tuulilasissa olevat vesipisarat pois. Pyyhkijöistä tuli myös lain mukaan pakollisia autojen yleistyessä, ja likaisien ikkunoiden tiedostettiin olevan turvallisuusriski. Lopulta aikaisemmin valmistetut tasaiset tuulilasit korjattiin kuperilla tuulilaseilla. Tällöin myös pyyhkijän sulkia piti parannella jotta ne sopisivat uusiin tuulilaseihin, ja puhdistaisivat sen riittävän hyvin.Tästä syystä pyyhkijän sulkiin kehitettiin pyyhkijän varret, joilla pyyhkijän sulat pystyttiin pitämään samalla joustavina ja tukevina. Tämän jälkeen myös pyyhkijän kumeja kehitettiiin, koska lopputulos riippui tästä osasta. Pyyhkijän kaikkia osien katsottiin tukevan toistensa toimintaa, ja tästä syystä ne kaikki tuli uusia jotta pyyhkijöistä saataisiin entistä tehokkaampia.

Metallit korvattiin muoveilla ja näin ollen tavoitteet saavutettiin. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet valot, sisätilan tuulettimet, ja polttoaineen suodattimet.

Lasinpyyhkijän käytön vipu / pyyhkijän varret tilaa edullisesti
Lasinpyyhkijän vipu / pyyhkijän sulan varret tilaa edullisesti
Pesimen pumppu / pesunestepumppu tilaa edullisesti
Pyyhkijän sulat tilaa edullisesti
Pyyhkimen moottori / pyyhkijän moottori tilaa edullisesti
Suutin / ruiskutussuuttimet tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet