ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Pyöränavan laakeri / pyöränlaakerit

Autojen varaosat: Pyöränlaakerisarja

Etsi Pyöränavan laakeri / pyöränlaakerit: Valitse automerkkisi

Pyörän laakerit ovat yksi epävarmimmista paikoista autossa. Se antaa pyörälle turvallisen sijainnin, ja ohjeistuksen kun se tärähtää kovista iskuista. Pyörän laakerointi yhdessä pyörän navan kanssa laskevat turvallisuutta tärkeillä alueilla pyörän jousituksen kanssa. Elinkaari saattaa vain olla tärkeä vaimennusosien kanssa tällä alueella. Ulkoilman keleillä on vaikutus. Sade, lika, jää, kuola, jne. kuuluvat materiaaleihin jotka eivät saa mennä pyörän keskiöön.

Materiaalin, jonka kanssa työskennellään täytyy olla todella vankkaa välttääkseen ja rajoittaakseen kulumista satojen tuhansien kilometrien aikana. Valumetallien sanotaan tulevan hauraiksi, joten pääosin käytetään karkaistua terästä. Loppujen lopuksi, auton paino saadaan jaettua vain neljälle pyörälle, joten jokaisen laakerin täytyy kantaa neljännes auton painosta ja taata kitkaton liikkuminen. Etukäteen kaikki vaimennusosat näyttävät kulutusta, joten poikittaistuki, jousituki, propellerin lavat ja muut alueet täytyy korvata. Tunnistaaksesi vahingoittuneen laakeroinnin epäsuorasti, täytyy huomata että ajokäyttäytyminen pahenee ajan kanssa. Kun tämä tila tapahtuu, jokainen kohta pyörän vaimennuksesta pitäisi tarkastaa. Tällä tavalla voidaan välttää se, että jokainen laakeri täytyy vaihtaa 100,000 kilometrissä. Kun voimia voi ilmestyä ilman vaimennusta, sitten lasti kasvaa uskomattomasti. Tämä näkyy renkaissa paljon nopeammin kuin muissa osissa.

Myöhempiä seurauksia voidaan myös pelätä, sillä rengas on myös yhdistynyt jarrulevyihin. Vaurioituneesta pyöränlaakerista voi seurata muita välttämättömiä vahinkoja. Valitessa uusia laakereita tulisi harkita vain hyvin tunnettuja valmistajia. Vain testattua laatua tulisi käyttää turvallisuuteen liittyvillä alueilla. Me tarjoamme kaikkia osia korkealla laadulla ja kohtuullisella hinnalla, esim. ovenkahvoja, vesisuuttimia, ABS-sensoreita, akseliniveiliä jne.

Erillisen ripustuksen/ kääntövivun nivel tilaa edullisesti
Jännitteen tasaaja tilaa edullisesti
Jousituksen poikkitanko tilaa edullisesti
Kardaaniakseli / vetoakseli tilaa edullisesti
Olka-akseli tilaa edullisesti
Pallonivel tilaa edullisesti
Pyöränavan laakeri / pyöränlaakerit tilaa edullisesti
Pyörännapa tilaa edullisesti
Vakaimen varsi / kallistuksenvakaaja tilaa edullisesti
Vetoakseli / päävetoakseli tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet