ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri

Autojen varaosat: Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri

Etsi Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri: Valitse automerkkisi

Kaikki jarrujutusjärjestelmät jotka käyttävät ilmaa tai nesteitä voiman jakeluun, omistavat sylinterin männän kanssa ajaakseen pois materiaaleja. Kaksi sylinteriä toimii aina samaan aikaan. Ensimmäisenä, pääjarrusylinteri alkaa toimimaan, kun poljinta painetaan, tai vipua vedetään. Tämä on jarrusylinterin, ohjaustehostimen, käsijarrun ja kytkennän kanssa. Jarrujärjestelmän kanssa, pyöräsylinteriä operoidaan, mikä ohjaa viimeisen voiman jarrulevyihin.

Voima on kasvanut molempien sylinterien kanssa, jotta enemmän vaikutusta voidaan tuottaa tällä tekniikalla, ja raskaita ja nopeita autoja voidaan pysäyttää tällä tavalla nopeammin. Pyöräsylinterissä on mäntä missä on isompi pinta-ala kuin pääjarrusylinterissä, joten voima kasvaa ja jälkeenpäin enemmän ilmaa tai nestettä ajetaan pois. Kun tätä käytäntöä käytetään kaikissa hydraulisissa järjestelmissä, termit otto- ja imusylinteri käytetään yleisesti, mikä tekee erikoistamisen erillisille järjestelmille tarpeettomaksi. Tämä tekniikka johtaa juurensa siitä, kun autot muuttuivat nopeammaksi, ja vaikeammaksi pysäyttää. Jalkojen voimat eivät enää riittäneet pysäyttämään autoa enää. Jopa pienet autot voidaan varustaa vahvoilla moottoreilla, joten hydrauliikkaa käytetään jokaisessa autossa. Se on suhteellisen hankalaa löytää käsijarrua missä on pneumaattiset välineet. Mutta tekniikka on samanlainen, jota käytetään täällä.

Vaikka paljon energiaa välittyy pyöräsylinteristä, sillä on iso elämänkaari. Vain likainen hydraulinen öljy saattaa lyhentää tätä kaarta. Joten, puhdas hydraulinen suodatin täytyy tarkistaa ja öljyn puhtaus pitää myös tarkistaa. Jarrusatulan ja levyn vaihto pitäisi tehdä etukäteen. Me tarjoamme korkalaatuisia ja halpoja osia nettikaupassamme, esim. turboja, muttereita, sytytyksen jakajia jne.

Jarruanturat tilaa edullisesti
Jarrukäytön tehostin tilaa edullisesti
Jarruletku tilaa edullisesti
Jarrulevyt tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja tilaa edullisesti
Jarrurumpu / Rumpujarru tilaa edullisesti
Jarrutehostin tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri tilaa edullisesti
Pyörän jarrulevyn satula / Jarrusatula tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet