ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Puskuri

Autojen varaosat: Puskuri

Etsi Puskuri: Valitse automerkkisi

Nykyaikaisissa autoissa puskuri on melko huomaamaton korin osa. Aiemmin puskurien tilalla käytettiin erityisiä puskuritankoja jotka asennettiin ja ruuvattiin kiinni auton runkoon. Puskuritankoja kannatteli kaksi metallista tukea, jotka sijaitsivat puskuritankojen reunoilla. Törmäyksissä puskureihin kohdistui kuitenkin todella voimakkaita iskuja. Lisäksi auton etuosa vaurioitui törmäyksissä aiemmin pahemmin siitä syystä, että vanhanajan puskureissa oli ainoastaan kaksi kohdetta ottamassa törmäyksen voimat vastaan.

Tästä huolimatta puskurit säilyivät autoissa pitkään muuttumattomina. Puskurien kuntoon alettiin kiinnittää enemmän huomiota vasta silloin kun liikenteessä olevien autojen määrä lisääntyi. Onnettomuuksista koituvat vahingot ovat paljon vähäisempiä, kun törmäyksessä syntyvät voimat kohdistuvat laajemmalle alueelle. Metalliset tangot korvattiin pian pehmusteilla ja muoveilla. Nämä materiaalit yhdessä muodostavat auton rungossa alueen, joka kestää kasaanpainautumista hyvin, ja palautuu helposti tämän jälkeen takaisin alkuperäis asentoonsa. Tällä tavalla myös lommojen ja naarmujen syntymisen todennäköisyyttä voidaan vähentää. Kaiken kukkuraksi tämä tapa vähentää myös henkilövahinkojen määrää jos auto törmää onnettomuudessa pyöräilijöitä tai jalankulkijoita päin. Sunnnittelijat ovat näistä kaikista ominaisuuksista huolimatta tehtyä puskurista melko huomaamattoman osan. Ne ovat siis vaikeasti havaittavissa. Kun puskuri tuhoutuu, törmäyksen suunnasta riippuen joko jäähdyttimen säleikön tai rekisterikilven alla sijaitseva paneeli tulee vaihtaa, sillä vain harvoissa autoissa puskuri on mahdollista irroittaa ilman että se naarmuttaa tämän paneelin. Vaihtoehtoisesti tämän paneelin voi myös lakata, jolloin naarmujen näkyvyys hälvenee.

Puskuri kestää kuitenkin pienet törmäykset hyvin, sillä jokainen isku levittäytyy laaja-alaisesti koko puskurin pinta-alalle. Lisäksi puskurin asentaminen paikoilleen on helppoa, sillä se kiinnitetään paikoilleen ruuveilla. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat todella edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet takavalot, spoilerit, iskunvaimentimen tuet, ja ovenkahvat.

Iskunkestävä palkki tilaa edullisesti
Jäähdyttimen säleikkö tilaa edullisesti
Korin kylki / sivuseinä tilaa edullisesti
Koristelistat tilaa edullisesti
Moottoripelti / konepelti tilaa edullisesti
Ovikahvat / ovenkahva tilaa edullisesti
Peilit / sivupeili tilaa edullisesti
Puskuri tilaa edullisesti
Pyörän kotelo tilaa edullisesti
Siipi / lokasuoja tilaa edullisesti
Spoileri tilaa edullisesti
Tavaratila tilaa edullisesti
Tavaratilan pelti / takaluukku tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet