ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Polttoainesuodatin

Autojen varaosat: Polttoainesuodatin

Etsi Polttoainesuodatin: Valitse automerkkisi

Teollisuusmaissa ihmisten ei tarvitse bensa ostoksilla murehtia siitä, että mahdollisesti saastunut polttoaine voisi rikkoa moottorin. Tästä huolimatta polttoaineen suodatin on välttämätön auton osa. Bensiinin voi silti päästä epäpuhtauksia usealla eri tavalla, ja niihin tulee varautua. Huoltoasemilla tämä harvemmin kuitenkaan on ongelma, sillä bensapumput on varustettu pistooleilla, jotka tankatessa tiivistävät polttoainetankin suuaukon lähes kokonaan. Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin huoltoasemiin ja silloin polttoaine voi ilman välityksellä altistua epäpuhtauksille tai pölylle.

Polttoaine voi saastua myös silloin kun bensapumppuja täydennetään. Lisäksi se voi altistua epäpuhtauksille myös silloin, jos polttoainetankin korkin väliin on tiivistynyt likaa ja se epähuomiossa irtoaa ja tippuu tankkiin. Teoriassa tankista lähtevien letkujen tiivisteet jotka johtavat sylinterikannen tuloventtiiliin voivat myös olla vaarassa. Tästä syystä polttoainesuodattimen toimintaa tulisi tarkkailla säännöllisesti. Diesel koneissa tämä on helppoa, sillä polttoaineensuodatin on isokokoisempi ja siksi helppo löytää, kun taas bensakoneissa polttoaineen suodatin sijaitsee letkussa. Polttoainesuodattimessa käytetään usein paperia tai villaa, sillä ne suodattavat hyvin pienhiukkasia pois polttoaineesta. Joskus nämä materiaalit voivat myös tukkeutua niin että polttoaine ei pysty liikkumaan. Seurauksena palotilaan kulkeutuu vähemmän ja hitaammin polttoainetta. Tukkeutunut materiaali voi myös haitata mäntien toimintaa, ja johtaa epätasaiseen palamis prosessiin sylinterissä. Tämä voi johtaa sylinterin pohjan vaurioitumiseen.

Tämä taas puolestaan lyhentää osien elinkaaren pituutta ja vähentää moottorin tehoa. Lisäksi vanhempien automallien tankeissa saattaa esiintyä ruostetta. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet jäähdyttimet, pyyhkijän sulat, pyyhkijät, hammashihnan kotelot, ja hammashihnojen vaihtosarjat.

Hydraulinen suodatin / Hydrauliikkasuodatin tilaa edullisesti
Ilmansuodatin / Ilmanpuhdistin tilaa edullisesti
Matkustamosuodatin tilaa edullisesti
Öljynsuodatin tilaa edullisesti
Polttoainesuodatin tilaa edullisesti
Polttoainesuodatin: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet