ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Pesimen pumppu / pesunestepumppu

Autojen varaosat: Pesurin pumppu, Lasinpesurin pumppu

Etsi Pesimen pumppu / pesunestepumppu: Valitse automerkkisi

Pesunestepumppu on ajoturvallisuuden ja selkeän näkyvyyden kannalta välttämätön auton osa. Ajaminen on lähes mahdotonta kun lumihiutaleita tai vesipisaroita lentää runsaasti tuulilasia päin. Tälläisissä sääolosuhteissa vesi ja lika yhdistyisivät toisiinsa ja pyörät roiskisivat sitä muita liikenteessä olevia autoja päin. Pian autojen tuulilasit olisivat niin runsaan lian peitossa että se haittaisi jo ajoturvallisuutta. Tässä tilanteessa pyyhkijät eivät itse pystyisi puhdistamaan tuulilasia puhtaaksi.

Tuulilasin pyyhkijöiden käyttö levittäisi likaa tuulilasilla vain entistä laajemmalle, ja lopulta tuulilasista ei pystyisi näkemään enää mitään. Tätä varten autoissa on pesunestepumput. Se toimii sähkömoottorin avulla, ja se on todella tehokas ratkaisu ongelmaan. Pesunestepumppu toimii pyyhkijän moottorin avulla, sillä molemmat osat ovat riippuvaisia toisistaan. Molemmat osat ovat todella kestäviä, ja kuluvat yleensä eri tahtia, joten niiden vaihtaminen yksinään on järkevämpää. Valmistajat myyvät usein valmiita korjaussarjoja, sillä moottori ja vesipumppu ovat kiinni toisissaan. Näin ollen tuotanto kustannuksia saadaan vähennettyä ja voittoa lisättyä. Vesipumppuja on saatavilla eri tehoisina. Niiden teho riippuu myös niissä käytetystä moottorista. Pesunestepumppua asennettaessa tulisi seurata asennusohjeen ohjeita. Markkinoilla myydään monien eri valmistajien pesunestepumppuja.

Autolijoiden tietoisuus näistä osista on usein vähäistä, sillä pesunestepumpussa harvemmin ilmenee vikoja, ennen kuin sitä on käytetty 100000 ajokilometrin ajan. Sen vaihtaminen ei myöskään ole ongelma. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet moniurahihnat, jouset ja kondensaattorit.

Lasinpyyhkijän käytön vipu / pyyhkijän varret tilaa edullisesti
Lasinpyyhkijän vipu / pyyhkijän sulan varret tilaa edullisesti
Pesimen pumppu / pesunestepumppu tilaa edullisesti
Pyyhkijän sulat tilaa edullisesti
Pyyhkimen moottori / pyyhkijän moottori tilaa edullisesti
Suutin / ruiskutussuuttimet tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet