ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Peilit / sivupeili

Autojen varaosat: Ulkopeilit

Etsi Peilit / sivupeili: Valitse automerkkisi

Sivupeilien tehtävänä on antaa kuljettajalle tärkeää tietoa auton takana tapahtuvista tapahtumista. Sivupeilin lisäksi myös sisätilan peili soveltuu samaan asiaan, mutta sivupeilit ovat autoissa tärkeämpiä. Sivupeilien avulla kaistan vaihtaminen ja peruuttaminen autolla on turvallista. Sivu peileilläkin on kuitenkin heikkoutensa, nimittäin katvealue. Tästä syystä sivupeilejä hankittaessa kannattaa suosia koveria peilejä, joissa näkymä on laajempi.

Sivupeilejä on kahdenlaisia. On kuperia peilejä, joissa “kokonais kuvan” näkee suoraan katsomalla peiliin, ja koveria, joissa kuvasta saadaan laajempi katsomalla peiliä eri kulmasta. Koverat peilit ovat käteviä etenkin silloin kun autolla hinataan leveitä peräkärryjä, tai asuntovaunuja. Peileihin on vuosien varrella lisätty myös lukuisia eri lisätoimintoja. On esim. lämmitystä ja toiminto jolla on mahdollista säätää peilien asentoa auton sisäpuolelta käsin. Lisäksi sivupeilien kuoria on mahdollista päällystää suojaavalla kerroksella, joka vähentää niiden vahinkoja pienissä törmäyksissä. Lisäksi peileihin saa myös jousia, jotka taittavat peiliä sisäänpäin jos se osuu johonkin. Jousien hankkiminen peileihin on tästä syystä todella suositeltavaa.

Tämä on kuitenkin johtanut siihen, että peilien vaihtaminen nykyaikaisissa autoissa on todella hankalaa, kun taas vanhemmissa autoissa tämä tapahtui helposti. Myös parkkitutkat kytketään kiinni peileihin, joten ne automaatisesti nousevat ja laskevat kun autolla peruutetaan. Mikäli tarvitset varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet polttoainetankit, kytkimenpainelaakerit, ja ilmansuodattimet.

Iskunkestävä palkki tilaa edullisesti
Jäähdyttimen säleikkö tilaa edullisesti
Korin kylki / sivuseinä tilaa edullisesti
Koristelistat tilaa edullisesti
Moottoripelti / konepelti tilaa edullisesti
Ovikahvat / ovenkahva tilaa edullisesti
Peilit / sivupeili tilaa edullisesti
Puskuri tilaa edullisesti
Pyörän kotelo tilaa edullisesti
Siipi / lokasuoja tilaa edullisesti
Spoileri tilaa edullisesti
Tavaratila tilaa edullisesti
Tavaratilan pelti / takaluukku tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet