ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri

Autojen varaosat: Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri

Etsi Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri: Valitse automerkkisi

Aina hydraulisen jarrujärjestelmän keksimis-ajoilta asti sylintereissä on käytetty mäntiä, joiden avulla jarru polkimen painamisesta syntyvä voima saadaan kasvatettua suuremmaksi ja ohjattua eteenpäin hydraulisen nesteen avulla. Ensimmäistä sylinteriä, joka toimii jarrupolkimen kanssa kutsutaan jarrun pääsylinteriksi. Se kasvattaa jalan avulla luotua voimaa jarru tehostimen avulla ja kuljettaa sitä eteenpäin. Koska jokaisessa autossa on kaksi jarruneste kiertoa, jarrun pääsylinteri toimii näiden molempien kiertojen hyväksi. Tästä syystä jarrun pääsylinteriä voitaisiin kutsua myös “monitoimi sylinteriksi”. Kahdella kierrolla saadaan taattua se, että jos ensimmäinen kierto pettää, varalla oleva toinen kierto pelastaa tilanteen.

Näin ollen turvallisuus saadaan taattua. Jarrun pääsylinteriä ympäröi kaksi kammiota joihin mäntä pumppaa ja puristaa nestettä , jotta se saataisiin pumpattua eteenpäin hydrauliikka kiertoon. Liikkeen tehostuminen ei tapahdu kuitenkaan vielä tässä vaiheessa.Tämä saavutetaan silloin kun neste ohjautuu pidemmälle ja paineistuu vielä enemmän pyöräsylinterin avulla. Jos jarrujärjestelmässä ei tämän jälkeen ole muita sylintereitä, jarrun pääsylinteriä voitaisiin kutsua myös kytkimen pääsylinteriksi. Polkimesta lähtee tanko mäntään kiinni, ja kun poljinta painetaan, sylinterissä syntyy painetta. Männässä on lukuisia uria jotka joilla on kaksi eri tiivistettä männän liikkuessa. Yksi ura luo painetta kun taas toinen tiivistää sen. Urien avulla jarruneste pääsee virtaamaan varastosta. Jarrun pääsylinterissä paine on aina 0.5-1.7 baaria.

Jarrun pääsylinteri voi vaurioutua helposti, varsinkin jos jarruneste on liian epäpuhdasta. Tästä syystä hydrauliikka suodatin pitää puhdistaa aika ajoin ja jos jopa vaihtaa. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet sisätilan tuulettimet, ohjauslaitteet, parkkitutkat ja kampiakselit.

Jarruanturat tilaa edullisesti
Jarrukäytön tehostin tilaa edullisesti
Jarruletku tilaa edullisesti
Jarrulevyt tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja tilaa edullisesti
Jarrurumpu / Rumpujarru tilaa edullisesti
Jarrutehostin tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri tilaa edullisesti
Pyörän jarrulevyn satula / Jarrusatula tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet