ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Öljynjäähdytin

Autojen varaosat: Öljynlauhdutin

Etsi Öljynjäähdytin: Valitse automerkkisi

Jotkut kuljettajat eivät ole koskaan kuulleet öljyn jäähdyttimestä, pääosin siksi, että se on jäähdytys järjestelmän jäähdyttimen lisäosa jota harvemmin edes käytetään tavallisissa autoissa. Öljyn jäähdyttimiä tarvitaan ainoastaan urheilu ja luksus autojen tehokkaissa moottoreissa jäähdytyksen tehostamiseksi. Tavallisissa autoissa öljy jäähdytetään öljypohjan avulla, joka sijaitsee auton alapuolella, jolloin ajon aikana tuleva viima viilentää öljyä. Auton lämmönvaihdin toimii samalla tavalla.

Tällä tavalla toimii lämmönvaihdin. Moottoriöljy saattaa myös laajentua öljypohjassa joka johtaa paineen laskemiseen, joka puolestaan johtaa myös lämmön laskemiseen. Vaikka lämpötila vähenisi vain pari Celsius-astetta, muutos on riittävä. Öljynjäähdytintä ympäröi sama kylmäaine joka toimii myös jäähdyttimessä. Kylmäaine yhdessä tuulettimen sekä auton alapuolelta virtaavan viiman kanssa riittää pitämään öljyn viileänä. Joka tapauksessa, järjestelmässä tulee olla tarpeeksi öljyä että auto toimii luotettavasti. Öljyn määrän voi helposti tarkistaa öljyn mittatikun avulla. Öljyn mittatikussa olevan öljyn värin perusteella voidaan päätellä toimiiko öljynsuodatin kunnolla.

Kun öljy ja kylmäaine kulkevat samassa kierrossa, molemmat aineet lämpenevät ja jäähtyvät järjestelmässä samanaikaisesti. Lisävarusteena käytettävä öljynjäähdytin voi myös aiheuttaa ongelmia jos se vuotaa. Vika voi johtua öljynjäähdyttimestä, mikäli parkkeeratun auton alta löytyy jatkuvasti öljy läikkiä. Mikäli tarvitset varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet parkkitutkat, pyörän-navat, sivuvilkut, ja spoilerit.

Jäähdytin tilaa edullisesti
Laippa / läppä tilaa edullisesti
Lämmönvaihdin tilaa edullisesti
Moottorin jäähdytysjärjestelmän tuuletin tilaa edullisesti
Paisuntasäiliö tilaa edullisesti
Termostaatti tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet