ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Moottorin jäähdytysjärjestelmän tuuletin

Autojen varaosat: Moottorin jäähdytysjärjestelmän tuuletin

Etsi Moottorin jäähdytysjärjestelmän tuuletin: Valitse automerkkisi

Tuuletin on standardoitu ilmastoinnin kanssa jäähdyttääkseen syyläriä. Sitä pidetään “Äärimmäisenä Mittakaavana” kun jäähdytysnesteen lämpötila ylittää 90 astetta. Tuulettimen käyttöä voidaan helposti lukea jäähdytyksen lämpötilan sensorin näytöltä. Tuuletinta harvoin käytetään normaalin ajon aikana, koska ajon aikana tuuli jäähdyttää syyläriä. Esimerkiksi, jos aurinko paistaa vahvasti liikenneruuhkan aikana, lämpötila kasvaa nokkapellin alla, koska auto on paikallaan, niin syyläri ei pääse jäähtymään kunnolla.

Tilanne muuttuu kriittiseksi, jos jäähdytysnestettä alkaa vuotamaan ulos. Tällaisten ehtojen alla, se on ajajan velvollisuus tarkistella näyttöä koko ajan, ja sammuttaa moottori ennen kuin männät ovat vaarassa. Jos lämpötila nousee yli 120 asteen, ja moottoria ei voi jäähdyttää samantien, jäähdytysletkut, vesipumppu ja tuuletin pitää tarkastaa läpikotaisin. Tuuletin on asennettu koteloon juuri ennen syyläriä, ja se imee ilmaa ympäristöstä. Mikään ei saisi häiritä tuulettimen liikettä. Kasveja tai niiden osia saattaa juuttua sinne. Tämä saattaa vaikuttaa tuulettimen toimintaan negatiivisesti. Se voi myös toimia tehokkaasti, kun kaikki tiivisteet syylärin sisällä ovat kunnossa, mutta jäähdytysnesteen määrä pysyy samana, ja tarpeeksi vettä pumpataan järjestelmän lävitse. Jos kaikki toimii hyvin, mutta veden lämpötila nousee vaarallisesti, pitää tarkastaa tuulettimen teho.

Jos auton virittäminen on lisännyt moottorin tehoa, esimerkiksi uuden turbon asentaminen, se lisää moottorin lämmöntuottoa. Jäähdytysnestettä pitää laittaa tarpeeksi, ja pitää myös asentaa tehokkaampi tuuletin. Koska se on lähellä syyläriä, sen purkaminen voi olla mahdollista vain siten, että syylärin ottaa ensiksi pois. Me tarjoamme korkealaatuisia osia halvoilla hinnoilla nettikaupassamme, esim. kompurat, hammasrattaat, imukanavat, kytkinlevyt, ohjaustehostimet jne.

Jäähdytin tilaa edullisesti
Laippa / läppä tilaa edullisesti
Lämmönvaihdin tilaa edullisesti
Öljynjäähdytin tilaa edullisesti
Paisuntasäiliö tilaa edullisesti
Termostaatti tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet