ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Matkustamosuodatin

Autojen varaosat: Sisäilmansuodatin

Etsi Matkustamosuodatin: Valitse automerkkisi

Sisäilmansuodattimen pitäisi puhdistaa ajoneuvon sisäilmaa sekä pitää pöly ja hajut poissa. Suodatinjärjestelmä toimii vain, jos ajoneuvon ikkunat ovat suljettu. Kun ulkona on kuuma, ikkunat avattiin usein sepposen selälleen jonka vuoksi auton sisätilaan pääsi pölyä. Tilanne muuttui kun otettiin käyttöön ilmastointijärjestelmät. Tämä pistää sisäilmansuodattimen huomion keskipisteeksi joten on erittäin tärkeää, että ikkunat ovat suljettu. Epämiellyttävät hajut saattavat tehdä ajamisesta epämukavaa. Tilanne saattaisi olla sietämättömämpi jos kuljettaja ja/tai matkustajat kärsivät siitepölyallergiasta. Kaikki nämä tapahtumat voidaan välttää, sillä ne ovat yhteydessä “eristäytyneisiin” hiukkasiin. Tämä perustuu ilmankosteuteen sillä höyry levitä vain kun vesimolekyylit pystyvät kiinteytymään. Sen vuoksi sisäilmansuodattimet pystyvät poistamaan siitepölyn ja kosteuden ajoneuvon sisäilmasta. Sisäilmansuodattimeen asetetaan suodatinväliaineita, koska suodatin on riittämätön.

Paperi- ja villamateriaalien on todistettu pysäyttävän pienhiukkasia ja ne on myös helppo vaihtaa. Lisäksi jotkut valmistajat tarjoavat sisätilan suodattimia joissa aktivoitu hiili puhdistaa vielä tehokkaammin, varsinkin kun ilma on kostea. Loppujen lopuksi ikkunan avaaminen vaikuttaa ilmastoinnin toimintaan. Ikkunoiden avaaminen on kuitenkin tarpeetonta ilmastoinnin ollessa päällä. Jos hajuja tai pölyä kuitenkin ilmaantuu sisätilaan, se viestii että suodattimen sietokyky on tullut täyteen ja se tulisi vaihtaa.

Tämä on mahdollista usein ilman että itse suodatinta tarvitsee uusia. Osa löytyy usein kojelaudassa kiinnu olevan tuulettimen takaa. Siksi sen vaihtaminen ei ole kovin vaativa homma. Uusia suodattimia kehitetään jatkuvasti uusile autoille.

Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet takaluukut, polttoainepumput, lambda-anturit, pyörä sylinterit, ja öljynlämpötila anturit.

Hydraulinen suodatin / hydrauliikkasuodatin tilaa edullisesti
Ilmansuodatin / ilmanpuhdistin tilaa edullisesti
Matkustamosuodatin tilaa edullisesti
Öljynsuodatin tilaa edullisesti
Polttoainesuodatin tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet