ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Lämmönvaihdin

Autojen varaosat: Lämmityskenno

Etsi Lämmönvaihdin: Valitse automerkkisi

Lauhduttimia käytetään lähes kaikissa järjestelmissä, jossa energia virrat vaikuttavat toisiinsa. Muun muassa auton jäähdytin, öljyn jäähdytin, ilmastointi ja lämmitys toimivat samalla tavalla. Niiden tehtävä on saada kaksi eri energia virtaa vaikuttamaan toisiinsa päästämättä niitä kuitenkaan kosketukseen toisensa kanssa. Kuumuus ja kylmyys voivat vaihtaa paikkaansa johtavasta materiaalista valmistettujen väli-seinämien avulla.

Jäähdytin on täynnä erilaisia putkia joiden avulla kylmäaine liikkuu järjestelmässä. Näiden seinämien ulkopuolella liikkuu ajon aikana kova viima. Moottorin jäähdytysvesi lämmitetään noin 80 °C, jolloin se lämmittää näitä putkia ja lopulta lämmin ilma kohtaa kylmän ilman. Tällöin vesi poistaa putkesta vielä enemmän lämpöä. Veden paine laskee putkessa ja se jäähtyy. Tästä syystä putkien käyttäminen lämmönvaihdossa on tehokasta. Monet muut auton järjestelmät toimivat samalla tavalla. Tämä on myös järkevää siitäkin syystä että tällöin sama energia kiertää järjestelmässä vaihtaen ainoastaan olomuotoaan, ja generaattorin ei tarvitse tehdä niin paljon töitä.

Näin ollen vesi saadaan jäähdytettyä moottorin energian avulla ajon aikana. Tämä on myös todella taloudellista, sillä näin säästetään myös paljon energiaa, kun generaattorin ei tarvitse tehdä niin paljon töitä. Ilmastoinnin toimintaa varten energia tarvitsee kuitenkin tuottaa erityisen kompressorin avulla. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet paisuntasäiliöt vilkkureleet, sylinterit, tiivisteet ja ulostulo venttiilit.

Jäähdytin tilaa edullisesti
Laippa / läppä tilaa edullisesti
Moottorin jäähdytysjärjestelmän tuuletin tilaa edullisesti
Öljynjäähdytin tilaa edullisesti
Paisuntasäiliö tilaa edullisesti
Termostaatti tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet