ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Kiristysrulla

Autojen varaosat: Kiristinrulla

Etsi Kiristysrulla: Valitse automerkkisi

Jos moniurahihna löystyy liikaa, se ei enää pysty tekemään tehtäväänsä. Hihna alkaa lipsua pois rullasta ja auton aggregaattien toiminta heikkenee. Tämä voidaan huomata erityisesti kylmien hihnojen vikisevästä äänestä. Jos järjestelmä ei pysty pitämään hihnoja kireänä, se tarvitsee tehdä käsin. Ohjekirjasta selviää mitä hihnoja autossa tulee kiristää. Moniurahihnan kiristysvarren avulla hihnankiristimen rullaa voidaan pyörittää.

Auton moniurahihnat kiristävät itsensä tiettyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen ne tulee kiristää käsin. Hammashihnat taas pitävät itsensä kireänä siihen asti kun ne rikkoutuvat , joten niitä tarvitsee vain vaihtaa. Moniurahihnan elinkaari on keskimäärin 160000 ajokilometriä, ja sen päädyssä hihnat tulee kiristää käsin. Jos hihnoja ei kiristetä, ne venyvät vielä enemmän. Hihnan kiristimellä ei ole voimaa korjata hihnojen epäsuhteita ja seurauksena iskunvaimentimesta tulee käyttökelvoton, kun tärinä leviää vaimentamattomana. Hihnojen avulla toimivien aggregaattien toiminta kärsii, ja tarkoitamme aggregaateilla vesipumpun, ohjaustehostimen pumpun, ja ilmastoinnin kompressorin kaltaisten osien toiminnan heikkenemistä. Hihnoja uusiessa tulisi uusia myös moniurahihnan kiristysvarsi, vaikka se tuntuisi kuinka turhalta.

Kiristysosat eivät kulu niin nopeasti kuin itse hihnat, mutta silti niiden elinaika on lähes yhtä pitkä. Tästä syystä on järkevää vaihtaa kaikki osat kerralla. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet takavalot, ilmastoinnin letkut, kytkinlevyt, konepellit ja polttoainetankit.

Hammashihnan kansi / hihnansuojus tilaa edullisesti
Hammashihnat / hammashihna tilaa edullisesti
Hihnapyörä tilaa edullisesti
Kiristysrulla tilaa edullisesti
Moniurahihna tilaa edullisesti
Turvavyön kiristin tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet