ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Jousituksen poikkitanko

Autojen varaosat: Tukivarsi

Etsi Jousituksen poikkitanko: Valitse automerkkisi

Kun käytetään jarru- tai kaasupoljinta, voimat toimivat jokaisessa ajoneuvossa suuntaa kohti ja vastaan. Poikittain toimivat voimat vapautetaan kun ajetaan kurvissa ja ajaessa epätasaisilla teillä. Pyörät alkavat liikkumaan ja lattiakontakti häviää ja alusta uhkaa keinua ylöspäin. Valmistajat korjaavat tätä seikkaa poikittaisella ohjausvarrella renkaiden iskunvaimennuksessa etupyörissä.

Kuitenkin, puolitukivartta käytetään takapyörien vaimennukseen, mikä näyttää paljon poikkituelta, mutta siinä on vain yksi liikkuva suunta saatavilla. Poikittainen ohjausvarsi on yhdistetty liikkuvasti pyörien, alustan ja iskunvaimentimien kanssa. Nämä akselin ohjaajat tulivat tunnetuksi kun itsetukevat pyörän iskunvaimentimet ja alustat keksittiin valmistajien toimesta. Ja joustintuen kehittäminen kiihtyi sen jälkeen kun McPherson kiihdytti sen sitä paljon. Tämä muutti kaksipuolista vaikuttamasta poikkitukea kolmion muotoiseksi tueksi. Se on suunniteltu siten, että se on taittuneessa muodossa, jotta poikkituki laakereidensa kanssa voi kokoontua taakepäin, joka tekee vetoakselin asentamisesta pyörien ympäristöön vakaammaksi. Pidempi kehittäminen otti osaa kun kun asennettiin kaksi tukea asennettiin aina yhden sijaan. Tämä vähensi ohjauksen sädettä. Samaan aikaan nousi vaihtoehto, että tuki voitaisiin laittaa vaimentamaan myös pystysuoria voimia. Pystysuora voima, mikä tulee auton painosta, vaikuttaa kaikista eniten jousitukiin, mutta se myös vaikuttaa sivuttain kurveissa.

Niinkuin nivelutessa, tuki-, työntö- ja jännitysvoimat vaikuttavat poikittaiseen ohjausvarteen. Samankaltaisuuksia on myös laakereissa jotka ovat varressa, jotka ovat määritetty kumi ja kuitu inserttien liikkeiden mahdollistamisesta. Laakerit kuluvat myös siinä, mutta ennen kuin komponentti vaurioituu. Me tarjoamme paljon korkealaatuisia ja halpoja varaosia nettikaupassamme, esim. hammasrattaita, keskuslukituksia, sytytystulppia, sytytyskäämejä, sylinterinpäitä, ruuveja jne.

Erillisen ripustuksen/ kääntövivun nivel tilaa edullisesti
Jännitteen tasaaja tilaa edullisesti
Jousituksen poikkitanko tilaa edullisesti
Kardaaniakseli / vetoakseli tilaa edullisesti
Olka-akseli tilaa edullisesti
Pallonivel tilaa edullisesti
Pyöränavan laakeri / pyöränlaakerit tilaa edullisesti
Pyörännapa tilaa edullisesti
Vakaimen varsi / kallistuksenvakaaja tilaa edullisesti
Vetoakseli / päävetoakseli tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet