ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Jarrutehostin

Autojen varaosat: Jarrutehostin

Etsi Jarrutehostin: Valitse automerkkisi

Jarruvoimansäädin tehtävänä autossa on varmistaa että jarrutuksesta tulevat voimat kohdistuvat tasaisesti auton runkoon, ja näin ollen vähentävät voimien kohdistumista auton sisätiloissa oleviin ihmisiin ja tavaroihin. Inertian lain mukaan voidaan laskea kuinka suuret voimat syntyvät eri painoisen auton jarruttaessa. Kun jarrupalat ottavat kiinni jarrukenkiin, auton vauhti hidastuu, mutta auton massan inertian takia auton paino kallistuu eteenpäin, vaikka vauhti olisikin jo suht hiljainen.

Tämä voi rankimmillaan aiheuttaa takapyörien nousemisen ilmaan, auton etuosan kallistuessa eteenpäin. Tästä syystä taka-akseliin on asennettu erilliset jarrut, ja näin ollen taka-akseliin kohdistuvaa jarruvoimaa voidaan säädellä. Lisäksi tällä voidaan myös estää etupyörien ennenaikainen lukkiutuminen takapyöriin nähden, ja näin ollen myös auton painon kallistuminen eteenpäin vähenee jarrutuksen aikana. Sillä ei ole mitään merkitystä onko autossa hydrauliset vai kaasu käyttöiset jarrut. Jarruvoimaa voidaan säädellä molempien jarrujärjestelmien avulla todella hyvin, sillä molemmat niistä on varustettu jarrusylintereillä.

Jarruvoiman säätimien maksimikuormat testataan tehtailla aina ennen niiden tuomista myyntiin. Autojen tavaratilaan ei koskaan kannata varastoida raskaita esineitä etenkin siksi, että voimakkaan jarrutuksen aikana ne voivat aiheuttaa suuriakin vahinkoja. Lisäksi myös jarruvoimansäädin ei pysty poistamaan kaikkia jarrutukseen liittyviä vaaroja. Mikäli tarvitset varaosia autollesi,verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet etuvalot, jäähdyttimen letkut ja tuulettimet.

Jarruanturat tilaa edullisesti
Jarrukäytön tehostin tilaa edullisesti
Jarruletku tilaa edullisesti
Jarrulevyt tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja tilaa edullisesti
Jarrurumpu / Rumpujarru tilaa edullisesti
Jarrutehostin tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri tilaa edullisesti
Pyörän jarrulevyn satula / Jarrusatula tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri tilaa edullisesti
Jarrutehostin: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet