ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00 Lauantai 9.00 - 17:00
turvallisia ostoksia edullisilla hinnoilla
valtava valikoima
nopea toimitus

Jarrukenkäsarja

Autojen varaosat: Käsijarrukengä

Etsi Jarrukenkäsarja: Valitse automerkkisi

Jarrukenkiä voitaisiin verrata jarrupaloihin. Molemmat osat kuluvat jarrun osista nopeasti käytössä, ja tästä syystä niiden kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti. Jarrukenkien ainut ero jarrupaloihin on se että jarrukengät ovat osa jarrurumpua. Jarrurummussa jarrukengät avustavat sen toimintaa, ja pitävät jarrupalat paikoillaan. Osien kuluessa osat kuluvat nopeammin, sillä joka jarrutus kerran jälkeen osat kuumenevat runsaammin. Näin ollen myös jarrujen tehoa laskee ajan mittaan, ja lopulta ne eivät toimi ollenkaan .

Pikkuhiljaa tämä alkaa vaikuttamaan siihen miten osat liikkuvat jarrulevyjä kohden. Tästä syystä kuluneiden jarrukenkien asentoa tulee jatkuvasti säädellä jotta liikkumis matka ei muuttuisi merkittävästi. Ajan mittaan kitkaa kestävä päällyste kuluu kokonaan pois, ja tällöin jarrukenkien vaihto on välttämätöntä. Jarrukenkien yhteydessä myös jarrusylinterit tulisi vaihtaa. Lisäksi jarrusylinterien asentoa pitää myös säädellä jos jarrukenkien asentoa säädetään. Tästä syystä näitä kolmea osaa myydään usein tukkupakkauksissa. Lisäksi osien hankkiminen tulee näin halvemmaksi, mutta osien vaihtaminen yhtä aikaa perustuu myös ajo turvallisuuden takaamiseen.

Lisäksi auton arvo säilyy parempana, sillä tällöin auton muut osat eivät vaurioidu niin helposti jarrukengistä tulevasta lämmöstä, kun jarrun osat kuluva tasaisesti. Tämän lisäksi jarruja tulee myös huoltaa säännöllisesti niiden luotettavan toiminnan takaamiseksi. Mikäli tarvitset varaosia autoosi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet käsijarrunvaijerit, äänenvaimentimet, ja öljyn mittatikut.

Jarruanturat tilaa edullisesti
Jarrukäytön tehostin tilaa edullisesti
Jarruletku tilaa edullisesti
Jarrulevyt tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja tilaa edullisesti
Jarrurumpu / Rumpujarru tilaa edullisesti
Jarrutehostin tilaa edullisesti
Pääjarrusylinteri / Jarrunpääsylinteri tilaa edullisesti
Pyörän jarrulevyn satula / Jarrusatula tilaa edullisesti
Pyörän jarrusylinteri / Pyöränsylinteri tilaa edullisesti
Seisontajarrutusjärjestelmän käyttövaijeri tilaa edullisesti
Jarrukenkäsarja: Auton valinta

Hae rekisterinumerolla

Suosituimmat tuotteet