ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Iskunvaimentimen varren laakeri

Autojen varaosat: Iskarin yläpää, Iskunvaimentimen yläpää, Iskarin yläpään laakeri, Joustintuen laakeri, Iskunvaimentimen tukilaakeri, Iskunvaimentimen yläpään laakeri, Joustintukilaakeri, Kääntölaakeri

Etsi Iskunvaimentimen varren laakeri: Valitse automerkkisi

Camber kulman säätölevy sijaitsee jousituksessa ja mahdollistaa sen kiinnittymisen koriin. Lisäksi se vaikuttaa pyörien asentoon kun autolla ajetaan. Vaikutus voidaan huomata myös ohjauksesta. Henkilöautossa camber kulman säätölevy sijaitsee joustientuen jousen yläpuolella ja siksi sitä voitaisiin kutsua myös jousen laakeriksi. Samalla mahdollistetaan sen kiinnittyminen koriin. Lisäksi laakerit sallivat camber kulman säätölevyssä olevan jousen liikkumisen niin että kulmassa on vain pieni muutos suhteessa auton runkoon. Lisäksi näin saavutetaan myös sen vaimentava vaikutus.

Auton renkaat saadaan kallistumaan joustavan kumista tehdyn levyn avulla. Myös camber kulman säätölevy valmistetaan kumista. Joskus sen kumiseokseen lisätään myös metallia parantamaan kestävyyttä. Kumi vaimentaa ja vakauttaa osan toimintaa. Lisäksi camber kulman säätölevyn sisällä olevat kuulalaakerit huolehtivat osittain jousituksen liikkeistä. Kun jousta poistetaan, sen ruuvit tulee irrottaa jotta muihin osiin voidaan päästä käsiksi. Liikkuvuus on tärkeää ainoastaan etu-akselille, koska se on kiinnitettynä ohjattaviin pyöriin. Auton takapyörissä on mahdollista käyttää camber kulman säätölevyä, ilman että sen sisällä on palloniveliä. Auton takana ei ole jousia tai joustin tukia joiden pitäisi liikkua. Siellä niitä tarvitaan vain vakauttamiseen.

Ainoastaan kilpa-ajossa käytetään eteen asennettavien camber kulman säätölevyjen sijaan muita vaihtoehtoja. Kilpailussa käytettävät camber kulman säätölevyt on valmistetaan kokonaan metallista jotta ohjauksesta saadaan vakaampaa. Tavallisissa autoissa tämä ei olisi järkevää, sillä tästä syntyvät iskut ja värinät vaikuttaisivat negatiivisesti ajomukavuuteen. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet spoilerit, iskunvaimentimen laakerit, kuivaimet, lauhduttimet, ja pyyhkijät.

Iskunvaimennin tilaa edullisesti
Iskunvaimentimen varren laakeri tilaa edullisesti
Joustimet tilaa edullisesti
Suojaus pölyltä tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet