ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Imusarja / pakoputken imusarja

Autojen varaosat: Imusarja / pakoputken imusarja

Etsi Imusarja / pakoputken imusarja: Valitse automerkkisi

Pakokaasujärjestelmän kestävin osa on ja tulee aina olemaan imusarja. Se ottaa pakokaasujärjestelmän osista sylinterin tulikuumat pakokaasut vastaan ensimmäisenä, ja kestää myös pakokaasun paineen. Olosuhteiden mukaisesti, se päällystetään valuraudalla jotta se kestää hyvin painetta ja kuumuutta, ja lisäksi myös pakokaasujen keräämisen. Vaikka imusarja ei olekkaan kovin pitkä osa, se pystyy viemään pakokaasuja eteenpäin tehokkaasti. Lauhduttimen tapaan pakokaasun lämpö ohjataan imusarjan putkien ulkoseinille, ja näin ollen myös pois järjestelmästä.

Tämä on mahdollista, vaikka sen pääasiallinen tehtävä on lähettää pakokaasua eteenpäin jotta moottorin palotilassa saadaan tilaa uudelle polttoaineelle. Kun kaasut kohtaavat katalysaattorin, ne ovat menettäneet alku lämpötilastaan lähes 900 Celsius-astetta. Lämmön väheneminen korreloi vähentyneen paineen kanssa. Mutta imusarjan pääasiallinen tehtävä ei ole myöskään toimia äänenvaimentimena. Pakokaasujärjestelmässä on myös toinen imusarja, jota käytetään ilman keräämiseen polttoaineelle. Polttoaine tulee sekoittaa ilman kanssa jotta se voi syttyä. Tätä osaa ei kuitenkaan kutsuta imusarjaksi väärinkäsityksien vähentämiseksi. Tämä osa voidaan valmistaa myös valuraudasta. Joskus sen valmistamiseen voidaan kuitenkin käyttää myös terästä. Tässä on kuitenkin se huonopuoli että teräs on kallis materiaali ja vaikea muokata. Lisäksi niiden hinnat tuppaavat nousta pilviin.

Lisäksi teräksistä imusarjaa hankkiessa tulisi myös miettiä sen ruostumista, sillä teräs ruostuu nopeasti ja myös kuluu näin nopeammin. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet veto-akselit,jarruletkut, aksiaali-nivelet, jarrupalat, ja paisuntaventtiilit.

Happianturi / lambda tunnistin tilaa edullisesti
Imusarja / pakoputken imusarja tilaa edullisesti
Katalysaattori tilaa edullisesti
Keksiäänenvaimennin tilaa edullisesti
Päävaimennin / pakoputken äänenvaimennin tilaa edullisesti
Turboahdin / pakokaasuahdin tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet