ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Ilmansuodatin / ilmanpuhdistin

Autojen varaosat: Ilmansuodatin / ilmanpuhdistin

Etsi Ilmansuodatin / ilmanpuhdistin: Valitse automerkkisi

Autossa ilmansuodatin on vastuussa polttoaineen ja ilman seoksesta. Sisätilan ilman puhdistaminen on sisäilman suodattimen vastuulla. Suodatin keskiarvo on sisällytetty ilmansuodattimeen, jotta se pysäyttäisi erotettuja hiukkasia ilmasta, jotta ne eivär pääsisi imukanavaan. Monet erotetut hiukkaset kiinnittävät itsensä vesimolekyykeihin jotka ovat ilmassa, ilmansuodattimella on myös ilmaa kuivattaja vaikutus. Tämä keskiarvo autossa on useimmiten taiteltua paperia. Kosteat erottajat eivät olleet tarpeeksi luotettavia menneisyydessä. Huokoisuutta pitäisi tarkistella kun käytetään paperia.

Jos autoa ajetaan vakituisesti alueilla, joissa on paljon pölyä ilmassa, silloin pitäisi asentaa toinen ilmansuodatin. On suositeltua varustaa toinen näistä suodattimista erilaisella suodatuskeskiarvolla. Hieno-huokoinen paperi toimii hyvin toissijaisena suodattimena pienhiukkasia vastaan. Koska suodattimessa paperi on taiteltua, isompi pinta-ala saavutetaan, joka saattaa suodattaa enemmän pölyä ilman, että se rajoittaa ilmansaantia. Huolto vakituisin välein on tärkeää, koska pain puhdas seos saa aikaan optimaalisen suorityskyvyn moottorissa. Joidenkin ajajien mielipide on, että he saavat hyvän suorityskyvyn ilman ilmansuodatinta. Tässä tilanteessa seokseen päätyy roskia, joka aiheuttaa moottorin osien ennenaikaiseen kulumiseen. Päästöarvot kasvavat huonommaksi. Tämän takia, polttoaineensuodatinkaan ei ole avuksi.

Ilmansuodatin on koottu imukanavaan kuristimen taakse, juuri ennen ruiskutusventtiiliä, koska se aina suodattaa tehokkaasi kun toivottavasti kaikki uhat ovat eliminoitu. Niin kuin tämä, potentiaalinen saastuminen voidaan poislukea alueelta. Ilmansuodattimen kotelointi voidaan nähdä helposti ja sen huolto ja korjaus ovat helposti tehtävissä. Me tarjoamme paljon korkealaatuisia ja halpoja osia, kuten ilmastoinnin letkuja,loka suojia, kytkentä Bowden kaapelit, konepellit jne.

Hydraulinen suodatin / hydrauliikkasuodatin tilaa edullisesti
Ilmansuodatin / ilmanpuhdistin tilaa edullisesti
Matkustamosuodatin tilaa edullisesti
Öljynsuodatin tilaa edullisesti
Polttoainesuodatin tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet