ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Happianturi / lambda tunnistin

Autojen varaosat: Lambdatunnistin, Happianturi, Lambda säätö, Lambdasondi

Etsi Happianturi / lambda tunnistin: Valitse automerkkisi

Maailmanlaajuiset vaatimukset hallituksilta liittyen säätämyksiin ja rajoituksiin myrkyllisistä päästöistä jotka ovat peräisin autoista ovat johtaneet säätelyihin ohjausyksiköissä ja Lambda-anturissa. Tämä on erityisyys Ottomoottoreissa. Yhdysvaltalaiset valmistajat ovat asentaneet Lambda-antureita vuodesta 1976. Eurooppa seurasi tätä noin kymmenen vuotta myöhemmin. Monia eri malleja on tarjottu markkinoilla, mutta Walther Nernst onnistui helpottamaan Lambda-anturin asentamista, sen asentaminen on helpottunut, ja niitä on nykyään monissa autoissa.

Tämä osa tiedetään myös Nernstin anturina, joka löytyy pakojärjestelmän imusarjasta ja se kuljettaa tietoa, joka auttaa säätämään polttoaineen rikkautta. Tämä täytyy uudelleenlaskea koko ajan, koska moottorin kierroslukumäärä täytyy ottaa huomioon. Tällä tavalla, data joka kuljetetaan kuristimen kautta venttiilianturille, voidaan verrata ja uusi säätö on mahdollista joka sytytyksessä. Kireys mitataan imusarjassa sijaitsevasta Lambda-anturista joka on peräisin kiinteistä pysähtyneistä hiukkasista päästöistä. Joka materiaali joka ladataan energialla, muodostaa sähkömagneettisen kentän joka muodostaa kireyttä itsessään. Mikään seos ei pala kokonaan palamisreaktion jälkeen sylinterissä, ja päästöissä näkyy jäännöksiä. Määrä ja kompositio näistä jäämistä muodostavat tarkan kireyden, jonka Lambda-mittari mittaa. Jos kiinteät hiukkaset ovat liian isoja, seos muutetaan laihemmaksi, jotta ne vähenisivät.

Tapauksessa, jossa Lambda-mittari on vika, jota ei voi jättää ulkopuolelle lämmössä pakosarjassa, siten että ohjausyksikkö ei voi muokata seosta. Tämä ei johda siihen, että moottori sammuisi, mutta näyttö ilmaisee varoituksen. Tässä tapauksessa Lambda-anturi pitäisi vaihtaa, koska muuten ei pääse päästömittauksista läpi. Me tarjoamme hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia varaosia, kuten esim. paisunta venttiileitä, käsijarrun vaijereita, hydraulisia suodattimia, moniurahihnoja ja jne.

Happianturi / lambda tunnistin tilaa edullisesti
Imusarja / pakoputken imusarja tilaa edullisesti
Katalysaattori tilaa edullisesti
Keksiäänenvaimennin tilaa edullisesti
Päävaimennin / pakoputken äänenvaimennin tilaa edullisesti
Turboahdin / pakokaasuahdin tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet