ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Auton tiivisteet

Autojen varaosat: Auton tiivisteet

Etsi Auton tiivisteet: Valitse automerkkisi

Auton kaikista osista voidaan löytää tiivisteitä, jotka harvemmim ovat huomiota herättäviä. Tiivisteiden avulla osat kuluvat tasaista vauhtia. Ilman tiivisteitä epäpuhtaudet voisivat päästä vapaasti ei halutuille alueille, osat voisivat vuotaa, ja näin ollen vähentää myös eri öljyjen, ja polttoaineen määrää. Ilman kunnollisia tiivisteitä ajaminen on osien kannalta riskialtista ja moottori on vaarassa rikkoutua. Koska näiden osien laatu vaihtelee joskus suurestikkin, tulisi tiivisteitä hankkiessa suosia vain huippuvalmistajien valmistamia osia. Tiivisteet voidaan lajitella liitos tiivisteisiin ja suojatiivisteisiin.

Autoteollisuudessa liitostiivisteet eristävät kahden eri komponentin välisen liitoksen. Tässä tapauksessa ainoastaan osien paikallaan olevat kohdat koskettavat toisiaan. Näihin kuuluvat esim holkit, akselin tiivisteet, tavalliset tiivisteet ja puristimet. Ne ovat usein ympyrän muotoisia. Dynaamiset tiivisteet puolestaan ovat niitä, joita käytetään sellaisten osien välisen liitosten tiivistämiseen, jossa liitos liikkuu. Esimerkkienä ovat esim. paljetiivisteet, hydrauliset tiivisteet, ja männän tiivisteet. Liikkuvia osia taas voivat olla iskunvaimentimen pölysuojat, akselien tiivisteet, ja tiiviste renkaat. Yleensä niillä on tosi merkittävä rooli, ja tämän todistavat etenkin sylinterin kannen ja vesipumpun tiivisteet. Mutta lisäksi niitä käytetään myös mukavuuden lisäämiseen, sillä niitä käytetään ikkunoissa ja sivuovissa. Kaasut, öljyt, hydraullikkaöljy, ja polttoaine ohjataan hallitusti näihin järjestelmiin. Näiden tiivisteiden vaurioituminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa vuotoon ja näin ollen useiden eri järjestelmien vaurioutumiseen.

Siksi osia viallisia osia vaihdettaessa tulisi vilkaista asennusohjetta. Sopimattomat osat voivat aiheuttaa vaurioita niiden toimiessa viallisesti. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet pyöränlaakerit, iskunvaimentimet, höyrystimet, ja pyyhkijän sulat.

Auton tiivisteet tilaa edullisesti
Hammaspyörä / hammasratas tilaa edullisesti
Imuventtiili / sisääntuloventtiili tilaa edullisesti
Kaasuläppä / kuristusventtiili tilaa edullisesti
Nokka-akseli tilaa edullisesti
Öljynpinnanosoitin / öljytason mittari tilaa edullisesti
Öljypohja tilaa edullisesti
Öljypumppu tilaa edullisesti
Pakoventtiili / pakokaasu tilaa edullisesti
Sylinteriryhmä tilaa edullisesti
Työntötanko / suojaputki tilaa edullisesti
Venttiilikoppa / venttiilikotelo tilaa edullisesti
Venttiilisuutin / polttoainesuuttimet tilaa edullisesti
Vesipumppu tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet