ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Akselinivel

Autojen varaosat: Raidetangon pää sisempi, Aksiaalinivel

Etsi Akselinivel: Valitse automerkkisi

Jotta auto toimisi luotettavasti ja tehokkaasti, sen rungon osien tulee toimia virheettömästi ja yhteistyössä. Tästä syystä huollosta tulisi huolehtia säännöllisesti, varsinkin kun eri autonosat kuluvat nopeammin kuin toiset. Nopeasti kuluvia osia, kuten esim. aksiaali ja radiaali niveliä tulee aika ajoin vaihtaa. Lisäksi samasta syystä myös vikoja tulisi tarkkailla säännöllisesti. Pahimmassa tapauksessa mahdollisien vikojen huomiotta jättäminen voi aiheuttaa vaurioita myös auton muihin osiin, varsinkin kun monet auton osat altistuvat suurelle rasitukselle.

Useimmissa auton osissa niiden huono kunto voidaan havaita oudoista äänistä autolla ajettaessa, sillä teräs tuottaa kovaa ääntä sen osuessa muihin osiin. Ääni ei usein kuitenkaan voimistu samantien ja tästä syystä sitä harvemmin myös huomataan. Tästä syystä aksiaalinivelen kunnon säännöllinen tarkistaminen on suositeltavaa. Aksiaalinivelen kunnon voi tarkistaa helposti tarkkailemalla osaa kun, toinen henkilö liikuttaa jousitusta edes takaisin. Sen kunnon voi tarkistaa silmä-määräisesti, tarkkailemalla osan liikerataa kun se liikkuu. Lisäksi tulee ottaa huomioon että aksiaalinivel on koteloitu, ja myös sen kuori voi vaurioitua helposti sen huollon aikana.

Tästä syystä on järkevää myös tarkastaa ohjaustangon ja ohjauslaitteiston kunto, sillä näiden osien toiminta on riippuvainen aksiaali nivelestä. Mikäli tarvitset varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki auton osat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet töötit, kompressorit, kytkinlevyt ja polttoaineensuodattimet.

Akselinivel tilaa edullisesti
Apupumppu / ohjaustehostimenpumppu tilaa edullisesti
Ohjauskoneisto tilaa edullisesti
Raidetangon pää / raidetangon päät tilaa edullisesti
Raidetanko tilaa edullisesti
Vaimentimen letku / tiivistyssäiliö tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet