ajoneuvon varaosat Internet kauppa
  • Rekisteröidy  |  
  • Ota yhteyttä  |  
  • Toimitusehdot  |  
Asiakaspalvelu:
Auton-osat24.fi - Hotline und Support.
Maanantai - Perjantai 9.00 - 00.00 Lauantai 9.00 - 19.00
Luotettavia ostoksia edulliseen hintaan
valtava valikoima
nopea toimitus

Ajovalot

Autojen varaosat: Ajovalot, Etuvalot

Etsi Ajovalot: Valitse automerkkisi

Etuvalot ovat auton osa jonka ansiosta vastaantuleva liikenne nähdään jo kaukaa pimeälläkin. Ne ovat aina saman vahvuisia teholtaan, ja lähes identtisiä värinsä puolesta. Etuvaloista hehkuva valkoinen valo voi myös muuttua sinertäväksi, sillä jotkut polttimot päästävät läpi vain sinistä valoa. Etuvaloissa on myös parabolinen peili, joka kohdistaa niistä tulevan valon samalla vahvistaen sen sädettä. Etuvalojen voimakkkuuksista säädetään laissa. Euroopassa ja Amerikassa vasemman etuvalon tulee paistaa suoraan, ja oikean etuvalon kuuluu loistaa hieman jalkakäytävälle päin, siksi että kuljettajan olisi helpompi huomata jalankulkijat pimeällä.

Näin auton edessä oleva alue saadaan valaistua tehokkaasti ilman että valo häikäisee vastaan tulevaa liikennettä. Tilanne toinen ainoastaan maissa, joissa liikenne on vasemman puoleinen. Etuvalot saadaan päälle ohjauspyörässä sijaitsevan nupin avulla. On myös mainitsemisen arvoista, että etuvalot pysyvät yhdessä parkkivalojen kanssa päällä sen jälkeen, kun avaimet on irrotettu. Tämä puolestaan kuluttaa akun virtaa.

Vanhemmissa automalleissa etuvalot oli vielä mahdollista vaihtaa yksittäin, kun nykyään myös säätö moottori tulee niiden tukkupakkauksen mukana. Tästä syystä etuvalojen vaihto voi tulla todella kalliiksi. Etuvaloja on tarjolla LED-tai Xenon valoina, joista kaikki sopivat myös vanhempiin auto malleihin, ja niiden avulla myös energiaa säästyy. Mikäli tarvitset laadukkaita varaosia autollesi, verkkokauppamme kautta saat tilattua kaikki varaosat edulliseen hintaan. Nopeat toimituksemme ovat takuulla mieleesi. Valikoimastamme löydät autollesi esim. uudet katalysattorit, jäähdyttimen letkut, tuulettimet ja öljyn suodattimet.

Äänitorvi / töötti tilaa edullisesti
Abs-anturi (esp-anturi) tilaa edullisesti
Ajovalot tilaa edullisesti
Akustinen pysäköintijärjestelmä / parkkitutka tilaa edullisesti
Kaasuläpän anturi tilaa edullisesti
Käynnistin / toisio-ohjain tilaa edullisesti
Keskuslukko tilaa edullisesti
Lämpötila-anturi tilaa edullisesti
Laturi / generaattori tilaa edullisesti
Öljyn lämpötilan anturi / öljyn lämpötila-anturi tilaa edullisesti
Ohjausyksikkö tilaa edullisesti
Polttoaineen tason anturi tilaa edullisesti
Pulssianturi tilaa edullisesti
Sumuvalot tilaa edullisesti
Suuntavilkkujen rele / vilkkurele tilaa edullisesti
Suuntavilkun valo / vilkut/suuntavilkut tilaa edullisesti
Takavalot tilaa edullisesti
Suosituimmat tuotteet